Почистване

 

Специални Услуги

 

BIO Cleaning

БИО почистването опазва човешкото здраве, като в същото време намалява вредното въздействие върху околната среда. Неговата цел е да предпазва здравето на обитателите на сградата, нейните посетители и хората, които поддържат сградата, като не замърсяват въздуха и водата. През последните 20 години, основен акцент в почистващата индустрия е да се намерят нови начини "да се прави повече с по-малко’".

Безвредни ла са БИО препаратите?

Био почистващи продукти са изключително полезни за всяко едно домакинство, особено за тези, в които има членове на семейството, страдащи от астма, екземи, алергии и пр., както и малки деца. Друго положително качество на био препаратите за почистване е, че те са напълно безвредни и не трябва да се притеснявате за здравето на децата, ако те решат да помогнат в измиването на пода, мивката или прозорците.

Машинно почистване

Машинното почистване подобрява средата Ви за живот. То осигурява едно по-добро почистване на всякакъв вид повърхности и гарантира за постигането на една уютна и здравословна среда.

БИО препаратите

БИО препаратите които използваме, почистват и дезинфектират така както и конвенционалните препарати. За разлика от традиционните, зелените препарати не нарушават качеството на въздуха в помещението, което не вреди на здравето на Вас, Вашето семейство, служители и клиенти.

Препарати безопасни за околната среда!

При БИО почистване се използват препарати, които са по-малко вредни за човека и околната среда от традиционните почистващи продукти. Също така се използват различни инструменти и практики за намаляване на по-нататъшното образуване на прах и бактерии. Биоразградимата формула на препаратите и техните опаковки осигурява добра екологична защита за природата.

Озонов Генератор

В проект е закупуването на последен модел професионален озонов генератор.