ЗА НАС

 

Clean Nett Riviera е Компания специализирана в почистването на Луксозни Яхти с опит основно в Източна Европа (Балкански Полуостров ) на територията на Румъния, България, Турция , Гърция, Кипър, Хърватска, Черна гора и т.н. С откриването на представителство на територията на Франция, имаме за цел да Ви преложим най-доброто качество за цената която сте готови да заплатите. Коректност, Бързина, Качество, Лоялност, Доверие са само част от ценостите, които Компанията изповядва. Това способства вече 10 годишното Ни развитие и утвърждаване на пазарите на, които оперирахме до сега. В наше лице Вие ще откриете партньор на който бихте могли да се доверите безрезервно. Ние ще продължаваме да търсим начини и способи да подобряване качеството на услугата, така ,че да отговорим адекватно на Вашите очаквания. Повишавайки нашите конкурентни предимства ще добавим стойност и към вашият продукт или услуга.


Clean Nett Riviera е фирма за професионално почистване основана 2006 г., като част от фирма ПЕРФЕКТ КЛИЙН след дългогодишен опит Европа и Америка и на база проучване на нуждите и възможностите в сектора . В нашата дейност ние използваме единствено почистващи машини и препарати на водещите световни производители, както и най-иновационните и ефективни технологии. Работим в директно сътрудничество с водещите фирми в бранша част от които са ROTOVAC, AQUAMIX, PROCHEM, HYDRA MASTER и т.н. Използвайки техните уникални продукти и начин на работа, ние предлагаме уникален по рода си продукт конкурентен и достъпен за Клиента , в съотношение качество и цена без конкуренция.

Избрахме този начин на работа след като в нашата практика се убедихме, че продуктите на повечето компании опериращи на пазара са не толкова ефективни и достъпни , колкото нашите.

Ние притежаваме необходимата техника и опит, за да бъдете 100% удовлетворени от почистването. Без значение дали се нуждаете от основно, седмично или месечно почистване, вечер или през уикендите, Clean Nett Riviera е на разположение в подходящо за вас време!!! Вашето удобство е от изключителна важност за нас. Единствено ние работим без допълнително увеличение на цените през почивните дни и нощно време.